Gyakran ismételt kérdések

Hogyan működik a sneakers.hu?

A sneakers.hu nem egy webshop, hanem egy fejlett keresőmotor, mely számos hazai és európai unión belüli webshop termékeit gyűjti össze és csoportosítja. Leegyszerűsíti a cipők keresésének folyamatát, több tízezer termék közül találhatod meg vele az igazit! Állítsd be a méreted, szűkítsd a keresést név, márka, modell, kollekció és szín szerint. Az algoritmus csak a számodra megfelelő termékeket fogja ajánlani a kívánt méretben, a legjobb árakon. Az „IRÁNY A BOLT” gombra kattintva, átirányítunk partnerük weboldalára, ahol kényelmesen befejezheted a vásárlást.

A sneakers.hu-n található termékek eredetiek?

Minden az oldalon megjelenő ajánlat valós és naprakész. Partnereinket nagy körültekintéssel válogatjuk meg, így biztos lehetsz abban, hogy minden a keresőnkben megjelenített termék eredeti. Minden partnerünk kipróbált és megbízható, ezért habozás nélkül leadhatod a rendelésed a az általad választott termére.

Mit tehetek, ha ki szeretném cserélni a terméket vagy elállnék a vásárlástól?

Visszaküldéssel vagy a rendelésével kapcsolatos egyéb problémákkal kapcsolatban kérjük, fordulj ahhoz az üzlethez, ahol a terméket megrendelted. A rendelésed leadása után egy visszaigazoló emailt fogsz kapni attól a webáruháztól ahonnan a terméket rendelted. Amennyiben külföldi webáruházból rendeltél és segítségre van szükséged a kommunikációban, keresd ügyfélszolgálatunkat és segítünk a probléma mielőbbi rendezésében.

Milyen díjai vannak a kereső használatának?

A sneakers.hu használata teljesen díjmentes. Mi és partnereink semmilyen plusz költséget nem számolunk fel a rendelés leadása előtt, közben és utána.

Hogyan legyek naprakész az árakkal kapcsolatban?

Használd az „Árfigyelő” fukciónkat, hogy ne halassz el egyetlen jó ajánlatot sem! Az árfigyelő bekapcsolásával a termék bekerül a kedvenceid közé! Amennyiben a termék ára eléri vagy kevesebb mint az általad beírt összeget, e-mailben értestünk!

Mi az a Sneaker profil?

Regisztrált felhasználóink számára elérhető funkció, mely segít nekünk abban, hogy a Sneaker profilban beállított paraméterek alapján a számodra legrelevánsabb ajánlatokat jelenítsük meg a weboldali keresések közben és hírlevelekben.